понеделник, 13 април 2020 г.

Торта Giotto



Един добър вариант на торта Giotto. Рецептата с малки изменения от  тук

Необходими продукти :

4 яйца
150гр кафява захар
150гр меко масло
200гр смлени бадеми
50гр брашно
1/2 пакетче бакпулвер

30 топчета Giotto
500мл течна сметана
1 пакетче стабилизатор за сметана
4-5 с.л пудра захар


Как се приготвя:

Разбийте маслото и захарта на пяна, а след това добавете яйцата едно по едно.
Смесете брашното, бадемите и бакпулвера и ги прибавете към захарната смес. Печем в предварително загрята на 180' С фурна близо 40 минути.

Разбиваме сметаната със стабилизатора и пудрата захар.

Редим блат- сметанов крем- бонбони ( аз ги разполових ), блат- сметанов крем- бонбони. Отгоре завършваме със сметанов крем и декорираме както ни харесва :)






Няма коментари:

Публикуване на коментар