Торта Giotto
Необходими продукти :
4 яйца
150гр кафява захар
150гр меко масло
200гр смлени бадеми
50гр брашно
1/2 пакетче бакпулвер
30 топчета Giotto
500мл течна сметана
1 пакетче стабилизатор за сметана
4-5 с.л пудра захар
Как се приготвя:
Разбийте маслото и захарта на пяна, а след това добавете яйцата едно по едно.
Смесете брашното, бадемите и бакпулвера и ги прибавете към захарната смес. Печем в предварително загрята на 180' С фурна близо 40 минути.
Разбиваме сметаната със стабилизатора и пудрата захар.
Редим блат- сметанов крем- бонбони ( аз ги разполових ), блат- сметанов крем- бонбони. Отгоре завършваме със сметанов крем и декорираме както ни харесва :)
Няма коментари:
Публикуване на коментар